Avis Legal

Objectiu de la companyia. CREACIONES LISART, S.L. és una empresa especialitzada en la fabricació de tot tipus de fornitures per a la indumentària i per al món de la publicitat-promoció i maqueta.

Dades d'identificació. D'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest lloc web és propietat de CREACIONES LISART, S.L., Amb CIF B61765897, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, full 31/077, Pàgina 121, B 185.900 Llibre, 3 Inscripció.

Direcció: Pasaje de la Industria, 9H - Pol.Industrial Can Bosquerons de Baix - 08170, Montornes del Vallés - Barcelona

Telèfon: +34 935.68.82.47

Email: crealis@creacioneslisart.com

 

1. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquesta web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a CREACIONES LISART, S. L. i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de CREACIONES LISART, S. L.

L'accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d'aquests drets per part de CREACIONES LISART, S. L., llevat que s'estableixi expressament el contrari.

 

2. Condicions d'ús

L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix per tal de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes i serveis.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d'aquest lloc web per a la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.
CREACIONES LISART, S.L., no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d'aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l'accés a aquest web com l'ús que pugui fer de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquest web amb fins o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació ia no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal.

CREACIONES LISART, S.L., es reserva el dret a modificar els continguts de l'oferta comercial dels productes quan ho consideri oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

CREACIONES LISART, S.L., S.L., no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, tot i que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

 

3. Política de protecció de menors

Queda prohibit l'accés i ús d'aquest lloc web als menors de 14 anys que no estiguin degudament autoritzats. CREACIONES LISART, S. L., entén que des del moment en què un menor accedeix a aquest web, compta amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.

CREACIONES LISART, S.L., recorda a les persones majors d'edat que tinguin al seu càrrec menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun servei.

També els informa que existeixen programes informàtics per acotar la navegació.