Sobre Nosaltres

Davant de la crisi econòmica a nivell nacional de finals dels anys 70, el jove Julián Siles va haver de prendre una decisió que li canviaria la seva vida i la de la família per sempre. Va començar un nou camí com a empresari.

Era una època on els emprenedors no tenien gaires recursos i la indústria estava basada principalment en la mà d’obra. Va formar un equip amb iniciativa, creativitat, dedicació i esforç, per a fabricar uns productes adients a les necessitats i a la situació del mercat. Primer a nivell local fins arribar, amb els anys, a tota Europa.

Així va néixer la primera etapa que es va caracteritzar per la seva creativitat, adaptació a les noves tecnologies i als processos de globalització tot traspassant els valors, els coneixements i l’experiència als seus fills i successors.

Actualment CREACIONES LISART SL som una empresa jove i professional amb una gran trajectòria dins del sector, amb unes grans possibilitats de creació i sempre cuidant al màxim les necessitats de cadascun dels nostres clients.